sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Vau Vau Vauvoja

Kevät alkaa kenties ehkä jo hieman näkymään ulkona. Bongasin äsken västäräkin pomppimassa ulkona. Aurinko on viikonlopun aikana ajoittain muistanut näyttäytyä harmaan pilvimassan takaa. Kyllä se vaan kummasti piristää mieltä. 

Enemmän mieltäni kuitenkin piristi ihanat vauvauutiset. Ystäväni sai loppuviikosta komean pojan ja perhepiiriimme syntyi kaunis tyttö lauantai-iltana. Kyllä se vaan aina hieman silmänurkka kostuu kun pieni ihminen saapuu maailmaan! Vaikka työni puolesta tätä ihmettä saan ihastella harvase päivä. Kävimme tänään oman tyttäreni kanssa ihastelemassa pieniä nyyttejä ja oma lapsi tuntui ihan valtavan isolta jo. Onhan sitä jo reilu viisi vuotta kun ihastelin omaa nyyttiä sairaalan sängyssä.


Virkkasin jo muutaman viikko sitten unikaverin perhepiirimme vauvalle. Vauvan sukupuolta ei kerrottu etukäteen joten päätin tehdä niin sanotun sukupuolineutraalin eli harmaata, keltaista ja valkeaa. Kun ystäväni sitten sai myös tähän samaan hetkeen oman vauvansa, niin vapaapäivinä virkkasin hänenkin vauvalle oman kaverin. Tähän kaveriin valitsin kanssa värit jotka kävisi molemmille, vaikka tiesinkin että kyseessä oli poikavauva.


Ohjeen näihin löysin netin ihmeellisestä maailmasta. Ohje oli englannin kielinen. Käytin hakusanoina Baby safety blanket. Langat kaivoin taas sieltä minun ehtymättömästä lankavarastostani, joka ei vaju vaikka kuinka sieltä aina lankoja otan käyttöön.... Onkohan laatikkoni jokin taikalaatikko?!


Kevät on myös tehnyt sen, että sukkapuikot on vetäytyneet levolle. Virkkuukoukku on heilunut siitäkin edestä! Uutena väkertelynä olen aloittanut Fimo-massalla muotoilun. Mitähän siitäkin tulee?! Nyt jatkan vielä vapaapäivän viettoa ja valmistaudun täyteen työviikkoon ennen Vappu vapaita! 

Hande :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti