sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Lämmintä kaulaan

Kevät aurinko jo kovasti lämmittää, mutta nyt vielä juttua hieman talvisesta neuleesta. Kuten aiemmin Facen sivuilla mainitsin, tilasin Turkista ihanaa lankaa. Tarkoitus oli tehdä itselleni huivi uuden kevättakkini kanssa. Takkini on musta joten ajattelin että huivi saa olla reilusti värikäs.


Ajatus oli hyvä ja motivaatiokin oli kohdallaan. Kun langat tuotiin kotiovelle asti, alkoi pakonomainen huivin mallin etsiminen. Aloitin varmaan viisi eri mallia, joista kaikki meni purkuun. Samalla siinä tunnustelin lankaa ja aloin tulla siihen tulokseen että kevät huiviin lanka on liian lämmin.


Tästä huolimatta sopiva malli löytyi Dropsin sivuilta ja ei muuta kuin puikot heilumaan, tai tässä tapauksessa pyöröpuikot. Kun huivia oli syntynyt noin 10 cm, totesin että malli on hyvä mutta langan värimaailma ei vaan ole minua. Joka kerroksella tuli vaan varmemmaksi että tämä huivi ei ole minulle vaan hyvälle ystävälleni! Värit suorastaan huusivat ystäväni nimeä!


Ohje huiviin oli todella helppo ja nopea tehdä. Juuri täydellinen "katson samalla tv:tä ja neulon"-malli. Mieheni ei edelleenkään pysty käsittämään kuinka voin keskittyä moneen asiaan kerralla. Se on niitä naisena olemisen parhaita puolia!


Mikä sen ihanampaa kuin paketoida valmis huivi kauniisti ja yllättää ystävä. Huivi toivottavasti muistuttaa pois pohjoisesta muuttavaa ystävääni revontulista ja Lapista. Ja ehkä kenties myös tänne kaipaamaan jäävistä ystävistä! 

Tein tällä samalla mallilla myös puuvillalangasta huivin, oranssin sellaisen. Tämänkin piti tulla minulle sen uuden kevättakkini kanssa, mutta kuinka siinä kävikään?! Huivi päätyi äidilleni äitienpäivälahjaksi. Eli olen edelleen ilman huivia!  

Ohje:http://www.garnstudio.com/ 
Malli: Girl on the go
Lanka: Ice Yarn Regina Lana
Puikot: Pyöröpuikot 4,0


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti