tiistai 4. huhtikuuta 2017

MIAU!


Hupsista! Täällä taas. Mitään erikoisempaa ei ole sattunut ja käsitöitäkin on valmistunut, mutta ajoittain vaivaava laiskuus blogin päivityksen suhteen pääsi yllättämään tällä kertaa vähän isommasti. Pahoittelut ovat siis paikallaan. Mutta nyt paluu sorvin ääreen!


Tänään ollaankin eläimellisellä tuulella. Tärkeä ihminen niin töissä kuin työn ulkopuolellakin täytti pyöreitä joulukuussa. Naisen ikään pääsyn kunniaksi halusin ystävälleni neuloa ihanat kissalapaset. Lumi Karmitsaan ja hänen mahtavaan kirjaansa turvauduin jälleen!


Mallin nimi on MIAU ja lankana Novitan Nalle. Ohjehan löytyy Lumi Karmitsan Villit vanttuut & vallattomat villasukat- kirjasta. Jälleen kerran Lumin ohje oli selkeä ja malli oli sopivan haastava tehdä. Pysyi mielenkiinto hyvin yllä.


Lapasissa on hauskasta etu- ja takapuoli erinäköinen. Voi vilkutella kummalla puolella haluaa. Kävin lapaset kuvaamassa saajansa käsissä ja yli söpö Milli-kissa suostui kuvausassistentiksi! Kylläpäs olinkin tyytyväinen kun lahjan saaja oli onnellinen lapasista. Synttärisankari sai myös kissa villasukat, joiden ohje löytyy Lumi Karmitsan kirjassa. Näppärä yhteensattuma! Olinkin suunnitellut tekeväni ne seuraavaksi ystävälleni, mutta säästyin siltä ;). Voi suunnitella jotain muuta mukavaa!


Seuraava postaus on vielä talvisia yllätyksiä. Sitten siirrytään jo keväisempiin aiheisiin. Neulepuikot ovat jääneet kevätlomalle ja virkkuukoukku on juurtunut käteeni!

Hande

ps: Blogi on jo kokonaiset yksi vuotta ja risat päälle vanha. Lupailin edellisellä kerralla arvontaa ja sen aion seuraavan postauksen jälkeen toteuttaa. Arvonnan kohde on juuri parhaillaan työn alla! Pysykää siis "kuulolla" laiskasta päivitys tahdista huolimatta. Kyllä tämä tästä kiihtyy kun kevät etenee ja kaamos on jäänyt taa!

1 kommentti:

  1. Hienoa Hanna-Mari! Ehdin jo ihmetellä oletko ottanut Pojulle kisukaverin?! Ei sentään, kisut ja koirat pysyköön lestissään. Hienot lapaset!

    VastaaPoista