lauantai 13. helmikuuta 2016

Anniina Ballerina

Sain kunniatehtävän virkata 5 vuotiaalle pikku neidille syntymäpäivälahjaksi Anniina Ballerina pehmolelun. Kyseisen kunniatehtävän antoi oma tyttöni. Neitokaisellani on näitä hiirulaisia jo kaksin kappalein tullut tehtyä. Toinen näistä on päässyt jo tarhaan vierailulle ja siellä paras kaveri oli hiirulaiseen ihastunut. Ei siis ollut lainkaan vaikeaa keksiä syntymäpäivälahjaa kun kutsu kaverin synttäreille tuli.


Anniina Ballerinan virkkaaminen meni jo kokemuksella. Tämä hiirulainen oli jo viides jonka tein. Ohje on ostettu täältä www.lilleliis.com ja se on englannin kielinen. Lankana käytin Vallattomasta Villasta ostettu Hjertegarnin Bommix Bamboota. Koukku oli kokoa kolme ja hameessa 3,5. Lanka on ihanan pehmeää ja pysyy hyvin kuosissa valmiissa työssä. Virkatessa täytyi vaan olla huolellinen ettei koukku mennyt langan säikeistä läpi.


Valmis Anniina Ballerina on hyvän kokoinen ja mukava kuljettaa pienessä kainalossa vaikka unileluna. Värit tähän Anniinaan valitsin sen mukaan mitä lipastosta löytyi.


Tämä viikonloppu on kyllä alkanut aika touhukkaasti ja sellaisena se myös jatkuu. Perjantai- ilta ja lauantaipäivä meni Rovalan kansalaisopiston Lusikoista ja haarukoista kurssilla. Tämän kurssin tuotoksista juttua seuraavassa päivityksessä. Kurssin jälkeen juhlin kummitytön ja hänen siskonsa syntymäpäiväjuhlissa ja vielä kuskasin oman neidin toisille synttäreille, joiden sankari sai Anniina Ballerinan lahjaksi.  Huomenna juhlitaankin sitten meillä syntymäpäiviä, kun neiti täyttää 5 vuotta. Onneksi omat vanhempani tulivat jo viikolla tänne pohjoiseen ja äitini oli valmistellut juhlien tarjottavia. Muutoin olisi tullut hieman liian kiire!

Mukavaa ja rentoa lauantai-iltaa,

Hande

1 kommentti:

  1. Oikein lystikkäitä juhlia pikkuneidille ja paljon onnea!��

    VastaaPoista