tiistai 23. helmikuuta 2016

Juoksuaskelin!

Lunta on taas muistanut sataa tänne leveyspiirille ihan kiitettävästi. Yritän suhtautua asiaan positiivisesti ja parempi nyt kuin juhannuksena tyylisesti, mutta kyllä tämä lumimäärä alkaisi jo riittää!

Kovin laiskasti on juoksulenkkari tänä talvena liikkunut mutta innostuin kuitenkin tekemään itselleni säärystimet talvijuoksua varten. Omistan Asics merkkiset nastalenkkarit talvisille juoksulenkeille. Lenkkarit on muuten aivan loistavat mutta lunta tahtoo mennä kengän sisään lyhyen varren vuoksi. Varsinkin jos pinkoo vähänkin kovempaa vauhtia!


Idean lyhyisiin säärystimen nappasin netistä. Mallin löysin sattumalta ja lankaa löytyi ehtymättömästä lankavarastostani! Poju oli kylläkin sitä mieltä että neulepuikot olisi voinut jäädä tauolle ja huomion olisi voinut keskittää siihen!






Lankana oli tuttu ja turvallinen Novitan Isoveli, väri on oikein kirkas neon keltainen. Tämä oli jotain vanhaa värikartastoa eikä taida enää saada kaupoista. Neuloin 4,5 puikoilla ja ohjeen nimi on Makkaralla. Sitä nämä säärystimet kyllä on! Väri on iloisen reipas ja näkyy kauas!


Hurahtaneen viikon aikana olisi ollut aikaa tehdä vaikka ja mitä. Mutta kuinka sitten kävikään? Olen ollut nukkumassa joka ilta jo vimeistään klo 22! Kevättä ja auringon paistetta kaipaa kyllä nyt koko kroppa. Sitkeä räkätauti vaivaa ja hiljentää tahtia. Neitokainen hyppäsi viikko sitten mummun ja ukin mukaan, joten talo on ollut kovin hiljainen. Vielä kun jaksaisi muutaman yövuoron kahlata läpi niin pääsisi lomalle! Nappaan sukset kainaloon ja ruoskin itseni liikkeelle, jospa se kevätaurinkokin näyttäytyisi loman kunniaksi! Ja loman kohokohta lienee kun saa oman tytön taas syliin!

Pieniä väkerryksiä olen kuitenkin saanut tässä viikon aikana tehtyä ja niistä juttua tuonnempana. Nyt heitän peiton korviin ja alan valmistautua yövuoroihin!

Hande
http://www.ullaneule.net/0308/ohjeet_makkaralla.htm linkki säärystimien ohjeeseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti