keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Yllätys villasukat

Mikä mahtava tunne onkaan kun saa yllättää ystävän! Neuloin nämä villasukat lämmittämään työkaverin jalkoja. Ahkerana neulojana tiedän että omat jalat jää usein ilman sukkia ja niin oli käynyt ystävällenikin, jolla kutimet pysyy kyllä hyvin omissakin käsissä.

Lankana käytin Novitan 7 Veljestä ja puikkojen numero oli 3,5. Kaunis paketointi vielä kruunaa lahjan, joten tulostin Pinterestistä näitä vyötteitä, ja vielä ihan ilmaiseksi!


Kirjoneule mallin otin Dropsin sivuilta. Mallin nimi oli Kuviolliset Drops palmikkosukat. Dropsin sukka on neulottu Karisma langasta joka on ohkaisempaa kuin 7 veljestä joten silmukkamäärä on ideoitu omasta päästä. Alkuun laitoin 60 silmukkaa ja nilkkaa kohden kavensin 10 silmukkaa pois eli kantapäässä ja jalkaterässä on 50 silmukkaa. Sukan koko on 39.


Sukkien uusi omistaja oli oikein yllättynyt ja tyytyväinen. Omaa sydäntä lämmitti kovasti kun sai ilahduttaa!

Seuraavalla kerralla jotain ihan muuta. Blogin henkeen tulee varmaan kuulumaan kovinkin vaihtelevat käsityöt ja väkerrykset. Päivitystahti riippuu ihan valmistuneista töistä. Alkuun tulee myös juttua ja tarinaa vanhoista, jo tehdyistä töistä. Tällä hetkellä projektina on villapaita, jonka valmistumispäivä on kaukana tulevaisuudessa, jos koskaan valmistuu!

Tervetuloa blogin menoon mukaan,

Hande

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti