torstai 8. syyskuuta 2016

Lontoota


Syksy on täällä! Kyllä meikäläisen sielu lepää. Saa rauhassa keskittyä käsitöihin ja lämmitellä jalkoja villasukissa. Täällä suomen kolkassa on ollut kovin vaihtelevat syyssäät, ihania myrskytuulia, rankkasateita ja lämmintä auringonpaistetta. Pakkanen pullistelee jo marjoista, omenahillot kiehahtaa viikonloppuna purkkeihin, ai että!


Valmista on tullut käsityörintamallakin. Tämän postauksen aiheena on ihanalle kummitytölleni lahjaksi tekemät Lontoota lapaset. Malli on Lumi Karmitsan mahtavasti uutuuskirjasta Villit vanttuut ja vallattomat villasukat. Lankana on tuttu Novitan 7 Veljestä. Lapaset oli todella nopeat ja näppärät tehdä. Kirjan ohjeet on selkeät ja kirjoneuleen mallikuvat todella helppolukuiset! 

Lapasten kanssa kävi kyllä niin hyvä tuuri ettei voi kuin ihmetellä. Kummityttöni kävi kesällä reissussa Lontoossa ja menetti sydämensä kaupungille! Heti siis kun bongasin lapasten mallin kirjasta, oli selvää, minkä projektin aloitin ensimmäisenä. Valmiit lapaset postin kyytiin ja seuraavana (oho, posti yllätti positiivisesti) päivänä tulikin jo onnellinen kiitos viesti lapasten uudelta omistajalta. Nyt ilmojen viiletessä lapaset pitävät kädet lämpöisenä ja kummikin käväisee ajoittain nuoren naisen ajatuksissa.


Lumin kirja on pullollaan mahtavia ohjeita ja ideoita. Seuraavan työn langat odottavat jo lipastossa. Pääsin käväisemään Oulussa Lankamaailmassa ja matkan varrella olevassa Böökissä, Simon kuppeessa. Oi, mitä lankahamstraajan paratiiseja! 

Nyt kutimet käteen ja nauttimaan pimenevästä illasta. Liikuntakin on nyt tauolla rasitusvamman takia, joten nyt on aikaa neuloa. Kohta varmaan rasitusvamma käsissä :)


Hande

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti