lauantai 8. lokakuuta 2016

Prinsessa Celestia sukat

Onko jo alku talvi vai loppu syksy? Yöt on jo kylmiä ja aamuisin maa on kuurassa, ja ilma on ihanan raikasta! Neulepuikot kilisee ja pää on täynnä ideoita. Aika on vaan hieman kortilla, työt ja liikuntaharrasteet vievät ajan käsitöiltä. Onneksi kohta on syysloma ja enemmän aikaa. Pieni reissu kotiseuduille ja äidin ruokapatojen ääreen takaa rennon mielen ja aikaa neuloa!


Oma pieni poni fanini pyysi neulomaan pitkävartiset sukat. Ensiksi mietittiin Frozen sukkia, mutta monella ystävällä kuulemma on jo sellaiset, niin neiti päätti erottua joukosta ja halusi prinsessa Celestia sukat. Prinsessa Celestiahan on sarjasta My Little Pony, jos ette sattuneet tietämään... Minullehan nämä ponit on tulleet todella tutuiksi jo parin vuoden ajalta kun niitä ollaan fanitettu. Omassa lapsuudessa seikkaili myös nämä konit, mutta kovin erinäköisenä ja nimisenä. Näistä nykypäivän MLP täytyy kyllä sanoa, että ne on söpöjä ja sarja on hyvä! Tämän äidin suosikki poni on Pinkie Pie.


Lankana oli Dropsin Fabel ja puikot 2,5. Sukan malli on omasta päästä, valepalmikkoa ja ihan perus kantapää. Kuvion malli on Pinterestista ja sukkaan toteutettu kirjoneuleena, paitsi silmät on päälle silmukoitu. Värit neiti sai itse valita, tietenkin. Celestian kuvat on edessä ja takana, näin kirjoneule oli helppo toteuttaa. Fabel on ihanan pehmeää ja mukavaa neuloa. Kirjoneuleen kohdalla kolmelankaa, joten sukat on lämpimät.




Sukat oli aika työläät ja tuntui ettei ne ikinä valmistu. Malli sinänsä oli helppo, mutta jotenkin vain projekti tökki. Joskus vain ei malta odottaa että työ on valmis. Onneksi neiti oli kärsivällinen ja sukat saatiin vihdoin ja viimein käyttöön! 


Seuraava työkin on jo valmis, sekin oli toive, mieheni synttärilahja toive. Toki synttärit oli jo kuukausi sitten... lahja valmistui eilen. Niistä ensi kerralla! 

Hande

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti